Кои сме ние?

Кои сме ние?

 

Здравейте! Казвам се Яна Стоянова и съм създател на сватбена агенция YANA, чиято история започва през 2010г и продължаваме да пишем и днес. Нашата дейност се фокусира върху планирането и реализацията на сватбени събития на български и чуждестранни двойки.

Казват, че сватбите не са това, което бяха. Вярно е! В наши дни планирането на сватбата започва далеч по-рано, преминава през дълъг процес на организация и изисква едновременното координиране на множество елементи, които някога липсваха.

Нашата цел е да Ви помогнем да преминете през този сложен процес с лекота и увереност. Стандартите ни на работа Ви гарантират, че Вашата сватба ще бъде прецизно планирана, което ще предопредели и крайния резултат в самия ден.

Обичаме да създаваме елегантни, семпли и модерни сватбени украси. Работим с професионални флористи и разполагаме с богат и разнообразен инвентар.

Радваме се, че трудът ни през всички тези години ни утвърди като коректна фирма, уважавана и препоръчвана от повечето престижни сватбени локации и професионалисти.

 

 


Здравейте! Казвам се Мартин Стоянов и участвам в процеса на организация и координация на Вашия сватбен ден. Зад гърба си имам дългогодишен опит в планирането и реализацията на събития.

Професионалните ми и лични качества помагат да работя лесно с хората , които ще бъдат въвлечени в реализирането на Вашата сватба. Това създава чувство на доверие в целия екип и спомага за гладкото протичане на сватбения ден. Комуникирам свободно на английски и руски език.

 

 

 

 

Можете да разгледате най-новите ни проекти, видео трейлъри от сватби  и отзиви от младоженци в нашата Fb страница: