Услуги

Услуги

Сватбена агенция ЯНА предлага гъвкави пакети с услуги, съобразени със спецификата на Вашата сватба:

сватбена агенция бургас

 

Пакет 1 е подходящ за младоженци, които живеят извън България и желаят някой да се заеме с пълната организация на сватбата им- от А до Я. . За тях сме подготвили подробен и изчерпателен пакет от услуги, който покрива и най-високите изисквания при планирането на сватба от разстояние. Ние разбираме отлично особеността на този вид организация и именно тук вложихме целия си опит и умения, за да предложим не просто пакет от услуги, а стандарти на работа, които наистина улесняват младоженците извън България. Комуникацията по организацията, както и всички изпращани материали от страна на агенцията, могат да бъдат на английски език. 

 

Сватбена агенция Бургас

 

Пакет 2 предлага пълна и прецизна организация на сватбата за двойки от България. Този пакет следва същите стандарти на работа като Пакет 1, но са премахнати услуги, свързани с грижа за гостите от чужбина. 

 

 

 

Сватбена Агенция Яна

 

Пакет 3 е подходящ за младоженци, които желаят сами да се заемат с организацята на своята сватба, но имат нужда от професионалист, който да координира всички елементи в големия ден, както и от екип, който да декорира мястото на сватбата.

 

 

 

Сватбена Агенция Бургас

 

Пакет 4 е предназначен за сватби и и изнесени ритуали в много тесен кръг. 

 

 

 

 

Всички наши пакети могат да бъдат коригирани и съобразени с изискванията на бъдещите младоженци. 

За да получите допълнителна информация, моля попълнете и изпратете анкетната карта в секция " Контакти". Щастливи сме да бъдем доверена част от Вашия празник!

 

 

Можете да разгледате най-новите ни проекти, видео трейлъри от сватби  и отзиви от младоженци в нашата Fb страница: 

 https://www.facebook.com/www.yana.bg/