"Чувството да се довериш, а резултатът да надмине многократно очакванията ти – именно това се случи с нас и цялата подготовка около мечтаната сватба.

Но нека започна отначало...
В представите си никога не сме се съмнявали от необходимостта и важността да се доверим на партньорски екип в организацията на сватбеното тържество. И двамата сме родени под „Сините камъни“, но мечтата ни рисуваше пъстра арка от цветя, на фона на безкрайното море за нашето „Голямо ДА“.
Избрахме си прекрасно кътче на българското Черноморие и се доверихме на Сватбена агенция „Яна“ в реализирането на събитието.
Беше странно, но от първата среща с Марти знаехме , че това е правилният човек, на когото безрезервно разчитахме чак до разрязването на сватбената торта.
Редовете няма да ни стигнат да изброим еmail-ите , които разменихме и проведените разговори при вземането на решения от това кои ще са ни партньори ( DJ, фотографи, оператори, танцьори, аниматори), преминем през цялата сватбена украса и стигнем до логистиката с транспорта и настаняването на гостите.
Марти и Яна – справихте се страхотно!!!
Тревогите дали всичко запланувано около сватбата ще се реализира, се оказаха неоснователни.
Денят принадлежеше само на нас! Забавлявахме се! Превърнахме най – чакания ден в най щастливия и това благодарение на страхотната организация на сватбена агенция „Яна“.
Благодарим Ви! 

Росен и Моника

Фотограф: Макс Буковски

Цялостна организация: Сватбена агенция YANA

Концепция и реализация декор: Яна Стоянова и екип