About us

About us

Здравейте! Казвам се Яна Стоянова и съм създател на сватбена агенция " Яна", чиято история започва през 2010г и продължаваме да пишем и днес. Нашата дейност се фокусира върху планирането и реализацията на сватбени събития на български и чуждестранни двойки.

Благодарение на натрупания опит и организационните си умения, ще Ви помогна да преминете през сложния процес на планиране с лекота и в правилната последователност. Нашите стандарти на работа гарантират, че няма да пропуснете никоя от всички големи и малки задачи пред Вас и че всички те ще бъдат завършени успешно и в срок. 

Нашият стил в сватбеното декориране е семпъл, модерен и елегантен.

Радваме се, че усилията ни през всички тези години ни утвърдиха като коректна фирма, уважавана и препоръчвана от повечето престижни сватбени локации и професионалисти.

 

 


Здравейте! Казвам се Мартин Стоянов и участвам в процеса на координирането на Вашия сватбен ден. Зад гърба си имам дългогодишен опит в планирането и реализацията на събития. Професионалните ми и лични качества помагат да работя лесно с хората , които ще бъдат въвлечени в реализирането на Вашата сватба. Това създава чувство на доверие в целия екип и спомага за гладкото протичане на сватбения ден. Комуникирам свободно на английски и руски език.