Марти, благодарим ти от сърце за прекрасната организация. Комуникацията с теб беше толкова лесна, приятна и позитивна! Ти не се спря пред нито една от нашите налудничиви идеи за коктейлен бар, фото стена, която планира сам, лаундж зона, за която намери толкова много варианти и какво ли още не…! С усмивка се сещаме за всички късни разговори с теб (продължили понякога дори и до полунощ), които бяха толкова забавни, ефективни и най-важното, нищо от това, което споделяхме не ти обягваше! 
 
Яна, толкова деликатна, с невероятно чувство за елегантност и финес. Не знам как успя само с един разговор да разбереш точно какво си представях и исках… Истинска вълшебница! А изпълнението надхвърли и най-смелите ми мечти. Отзивите на всички гости бяха страхотни! 
 
Благодарим и на всички прекрасни хора от вашия екип. Защото ние знаем колко много труд, ръце, време и усилия отиват, за да се осъществи подобно събитие! Вие сте един екип мечта. Продължавайте да творите и да работите все така и занапред и си пожелаваме пътищата ни отново да се пресекат! Благодарим ви, че точно вие бяхте НАШАТА АГЕНЦИЯ и че ни направихте толкова спокойни и щастливи в нашия сватбен ден! Иска ни се да можем да го преживием отново :) 
 
А на всички бъдещи младоженци, бих казала само едно - не се подвеждайте от това, което виждате по социални мрежи и уебсайтове…. те понякога не показват истината… Яна и Марти са един страхотен, опитен, направо вълшебен екип! Комуникацията с тях е лесна, бърза, готови са да реализират всяка една ваша идея, декорите им са като от приказките, а координацията в сватбения ден протича леко, за да имате вие като младоженци време, да му се насладите. И най-важното, тяхното отношение! Ние с Александър имахме чувството, че работим с приятели, толкова ни беше хубаво! Целият екип показваше такъв ентусиазъм, че ни накара още повече да се вълнуваме за нашата сватба - трудно ми е да опиша това чувство, но то е толкова приятно и хубаво! То е безценно! Такова отношение не се среща често и ние се убедихме сами в това… а то ще ви съпътства през всичките месеци подготовка! 
 
БЛАГОДАРИМ ВИ МИЛИ ПРИЯТЕЛИ за всичко, което сътворихте за нас. Радваме се, че празнувахте с нас на този вълшебен 11ти август!  
 
Фотографи: Гого и Ева Кехайови
Концепция украса: Яна Стоянова
Изработка украса: Ради Вълканова и екипът на сватбена агенция YANA
DJ и светлини: Иван Тодоров
Оборудване: Мериан Рентал