За нас

За нас

Здравейте! Казвам се Мартин и се занимавам с организацията и координацията на сватбения ден. Аз съм сертифициран сватбен агент и имам дългогодишен опит в организацията на събития. Обичам работата си и давам всичко от себе си,  за да създам едно незабравимо преживяване за младоженците и техните гости.  

Познавам отлично добрите сватбени локации по Южното Черноморие, както и екипите от професионалисти/доставчици на услуги. Планирам внимателно всеки един детайл в сватбата, но съм готов да вземам бързи решения при непредвидени ситуации. Вярвам, че добрата работа в екип е изключително важна за едно събитие, така че се  винаги се старая да подпомагам всеки един колега/доставчик на услуга да свърши работата си по най-добрия начин.

Най-голямото удовлетворение за мен е да видя щастливите лица на нашите двойки в сватбения ден и съм благодарен, че всяка година получаваме прекрасни отзиви за работата ни. Това ме мотивира да се развивам и да давам най-доброто, на което съм способен за всяка нова сватба.  Комуникирам свободно на английски и руски език.

 

Здравейте! Аз съм Яна и обичам да търся и създавам красота, хармония и уют в света около себе си. Харесвам естествената и непринудена визия, изчистените линии и елегантността, но също така ме вдъхновява всичко "извън рамката". Моя отговорност е изготвянето на концепция на сватбения декор, която да отразява вас като двойка. Концепцията е важна, защото тя дава характер на всички елементи и прави визията на сватбата персонална и по-вълнуваща за вас и гостите. 

Опитът, който натрупах в дългогодишната си работа ми помага да усетя с лекота желанията на бъдещите младоженци, след което заедно придаваме форма на всички идеи, без да губим нишката на цялата картина. 

Благодарение на моя сръчен и талантлив екип, вече 14 години успешно реализираме всеки проект по възможно най-добрия начин. 

И така, добре дошли в нашия сватбен свят! Очакват ни вълнуващи моменти заедно! 

Отзиви от клиенти

 

Алекс и Сашо, Германия

Марти, благодарим ти от сърце за прекрасната организация. Комуникацията с теб беше толкова лесна, приятна и позитивна! Ти не се спря пред нито една от нашите налудничиви идеи за коктейлен бар, фото стена, която планира сам, лаундж зона, за която намери толкова много варианти и какво ли още не…! С усмивка се сещаме за всички късни разговори с теб (продължили понякога дори и до полунощ), които бяха толкова забавни, ефективни и най-важното, нищо от това, което споделяхме не ти обягваше! 
 
Яна, толкова деликатна, с невероятно чувство за елегантност и финес. Не знам как успя само с един разговор да разбереш точно какво си представях и исках… Истинска вълшебница! А изпълнението надхвърли и най-смелите ми мечти. Отзивите на всички гости бяха страхотни! 
 
Благодарим и на всички прекрасни хора от вашия екип. Защото ние знаем колко много труд, ръце, време и усилия отиват, за да се осъществи подобно събитие! Вие сте един екип мечта. Продължавайте да творите и да работите все така и занапред и си пожелаваме пътищата ни отново да се пресекат! Благодарим ви, че точно вие бяхте НАШАТА АГЕНЦИЯ и че ни направихте толкова спокойни и щастливи в нашия сватбен ден! Иска ни се да можем да го преживием отново :) 
 
А на всички бъдещи младоженци, бих казала само едно - не се подвеждайте от това, което виждате по социални мрежи и уебсайтове…. те понякога не показват истината… Яна и Марти са един страхотен, опитен, направо вълшебен екип! Комуникацията с тях е лесна, бърза, готови са да реализират всяка една ваша идея, декорите им са като от приказките, а координацията в сватбения ден протича леко, за да имате вие като младоженци време, да му се насладите. И най-важното, тяхното отношение! Ние с Александър имахме чувството, че работим с приятели, толкова ни беше хубаво! Целият екип показваше такъв ентусиазъм, че ни накара още повече да се вълнуваме за нашата сватба - трудно ми е да опиша това чувство, но то е толкова приятно и хубаво! То е безценно! Такова отношение не се среща често и ние се убедихме сами в това… а то ще ви съпътства през всичките месеци подготовка! 
 
БЛАГОДАРИМ ВИ МИЛИ ПРИЯТЕЛИ за всичко, което сътворихте за нас. Радваме се, че празнувахте с нас на този вълшебен 11ти август!  

 

Стела и Илиян, Англия

Здравейте Марти, Яна,

Искаме да ви благодарим искрено на двамата, че успяхте да усъществите сватбата на мечтите ми и в същото време да не се превърне в кошмара на Илиян :) Преди да започнем планирането всичко ми се струваше невъзможно, но вие успяхте да превърнете сватбата в приказка, стъпка по стъпка. Благодарим ви, че посветихте толкова енергия, усилия и желание за нашата сватба! Получихме безброй комплименти от гостите и семействата ни колко красиво и добре организирано е било всичко. И да цитирам един от гостите англичанин - "You have put English weddings to shame!".  
 
Искам да благодаря на Яна, че успя да прочете мислите ми, въпреки моите трудности да се изразя какво точно искам, и направи всичко толкова красиво и стилно. Хората обикновено плачат на сватбените церемонии, а аз се насълзих като видях украсата в ресторанта :) Всичко беше вълшебно, както съм си го представяла, но не са ми достигали думите да го опиша. 
 
Искам да благодаря на Марти за изключителния професионализъм и търпение с цялата подготовка; за координирането с всички партньори, които не само бяха толкова много, но и ние с Илиян беше абсурдно да се справим. И най-вече искам да ти благодаря, че беше насреща, когато се бях притеснила в деня на сватбата за един потенциален проблем - само това, че ти споделих притеснението ме направи по-спокойна, че всичко ще бъде наред.
Желаем ви много, много успехи занапред - продължавайте да изпълвате мечтите на още много младоженци!
Поздрави,
Стела § Илиян
 
 

Алиса и Евтим, Германия

Здравейте Марти и Яна,

след цялата емоция чак сега успяваме да ви пишем!

Искрено благодарим за вашата емоция, професионализъм и търпение! Благодаря, че поехте това предизвикателство и сбъднахте нашата горска приказка. Можеме само да предполагаме какво усилие беше да съчетаете всички елементи и специални детайли, които си пожелахме. Ние определено имахме много различни неща на ум, а вие с креативност и желание направихте от всичко това едно незабравимо цяло!  И ние и гостите ни останаха безмълвни :)))

Благодарим, че винаги бяхте там, когато имахме нужда да обсъдим, променим или подобрим нещо. 

Беше невероятно усещане да се усланяме на хора с толкова големи сърца. Имахме през цялото време усещането, че ни разбирате изцяло и че все едно планирате собствената си сватба !

 

Гери и Ангел, Люксембург

След всички емоции и преживявания, най-после ми остава време да седна и да напиша едно огромно БЛАГОДАРЯ от името и на двамата с Ангел за страхотната организация на сватбения ни ден – без вашата помощ не бихме се справили с логистиката на едно такова събитие!

Отзивите, които получихме от нашите гости са единодушно всички очаровани от локациите, декорацията, цялостната организация и атмосфера на сватбата… За тях, както и за нас, е бил един незабравим празничен ден.

Като знам, че всичко това се дължи на много труд и обмен на идеи през изминалата година, който остава скрит за другите, и най-вече на твоето безкрайно търпение Марти, отзивчивост и професионализъм, за да осъществиш всеки детайл според нашите желания, мога да само да кажа – продължавайте да работите с такъв ентусиазъм и позитивно отношение да правите хората щастливи в едни от най-специалните дни в живота, защото всичката тази любов ще ви се връща многократно :)

Благодарности отново и се надявам да имаме възможност да се видим отново скоро

 

Таня и Венци, Белгия

Когато с Венци решихме най-накрая да си кажем заветното „ДА“ след 12 години заедно, знаехме единствено, че искаме сватбата ни край морето да бъде забавна, красива и незабравима!

Нашата мечта се сбъдна и тя стана реалност, благодарение на Марти! Той беше човекът, който с обезоръжаващата си усмивка и професионализъм, организира сватбата ни, така че да се насладим на всеки един момент от нея без да се притесняваме за абсолютно нищо! Когато големият ден настъпи, всичко се случваше сякаш от само себе си благодарение на Мартин, който бе помислил за всеки един детайл - от спазването на програмата до удобството на гостите.
Партньорите, с които ни предложи да работим, също бяха страхотни професионалисти! Специални благодарности на Теди и Катя за красивите грим и прическа, които бяха точно както си ги представях! Ради превърна ритуала на плажа и ресторанта в цветна приказка, а Иван сътвори купон точно толкова див и изпълнен с танци, какъвто искахме!
Безкрайно сме ти благодарни, Марти, за това, че нито веднъж не каза „това няма как да стане“ и че благодарение на дългогодишния си опит ни насочваше, без да ни налагаш нищо и превръщаше в реалност всяко наше желание! Никога няма да забравим щастливата ти усмивка и желязното ти спокойствие! БЛАГОДАРИМ!

 

Вики и Бойко, Германия

Още след няколко минутки с Мартин от сватбена агенция Яна усетихме, че сме намерили нашата сватбена агенция. Усещането ни се оказа повече от правилно. На много пъти ни показаха, че са страхотни професионалисти, готови да намерят начин да направят невъзможното възможно. Мартин в рамките на час намери начин да спре силния вятър, за да успеем да осъществим концепцията си за сватба на открито; винаги имаше страхотни идеи и съвети, но същевременно се вслушваше внимателно в нашите желания и мечти и търсеше начини да ги осъществи.

 

 

 

Рони и Тошко, София

Мили Марто и Яна,

Искрено, от сърце, искаме да ви благодарим за прекрасния ден, в който превърнахте нашата сватба.
С Тошко имахме притеснения как ще се справим с организацията за нашия ден и веднага след като се сгодихме бяхме решили, че ще поверим тази отговорна задача на някой професионалист.
За наше щастие, вие приехте присърце визията за деня ни и с огромно желание и възможности сбъднахте всички наши прищевки.
Безкрайно сме ви благодарни за усмивките, смеха, шегите, забавленията, които споделихме заедно и за това, че толкова умело и с желание организирахте сватбата ни. 
Само вие може да превърнете спънките по организацията в нова, по-добра възможност (например смяната на локация) и да превърнете в нещо по-добро и красиво нещата, които ние смятахме за пречки.

За двойка като нас, която не е "фен" на сватбите, определено успяхте да ни запалите и въодушевите по начин, по който да се забавляваме неимоверно на сватбения ни ден.
Точно това беше той за нас, за всичките ни гости и семейство - щуро лятно приключение с испански привкус, танци, мнооооогоооо усмивки и забава.

Погрижихте се с вещина и прецизност за абсолютно всичко, до най-малкия детайл.

Спестихте ни много време, пари и притеснения. Кой би предположил, че сватба може да бъде организирани без много нерви?  :)
С ваша помощ избрахме един истински екип от професионалисти, начело на който стояхте вие и умело се грижихте всичко да мине по шампанско и сангрия.

Благодарим ви от сърце за нашето лятно цветно приключение и за прекрасния старт, който организирахте на съвместния ни живот!

Прегръдки,
Радостина и Тодор Гъркови
котарака Макс и кокера Реджи

 

Eelke and Beata, England

Hi Martin and Yana,

Beata and I are now in Kyoto and we were just discussing again how truly amazing and magical the day was and how you both played a pivotal role in this. We can't thank you enough for the experience you have given us! It is hard to express in words how happy we are with everything you did for us.

Martin, I have this distinct moment that I remember when my parents were giving the speech and I looked at you and saw how much you were enjoying the evening as well. It was really touching and will never forget the smile on your face. It really showed your passion for what you do.

Anyway, just wanted to send you a message to show our gratitude and to let you know that we will send a longer email when we are back in the UK a week from now.

Thank you again for everyting, you are both beautiful people.

Warm regards,

Мариана и Роб, Холандия

 

Здравейте Яна и Мартин,
Ние точно се прибрахме в Холандия и бързаме да ви пишем.Искаме да ви благодарим за страхотната организация, невероятното търпение и професионализъм.Денят ни беше повече от прекрасен и още имаме чувство, че сме на сватба :) Всичките ни гости бяха впечатлени от организацията, програмата и декорацията! Успех в бъдещите ви начинания!

 

 

 

Гарет и Вили Дженингс, Англия

Yana and Маrtin worked tirelessly on our behalf for a year leading up to our wedding. With us being in London it was important that we had a wedding agent who could work on our behalf in Bulgaria, acting as intermediaries with all the other people that would be needed to make the wedding happen. Both Yana and Martin took care of all the details – large and small – to ensure that the day itself was everything we hoped it would be.

Indeed, they did far more than was expected, in-terms of arranging accommodation and airport pick-ups for our families and guests. Both myself and my (new) wife have been extremely happy  with the service that Yana and Martin have provided, and wholeheartedly recommend them to others looking to arrange their weddings in Bulgaria.

 

Кольо и Елена 

Скъпи Яна и Марти!
Иска ни се да Ви кажем БЛАГОДАРЯ за това, че превърнахте мечтите и идеите ни в едно реално приказно сватбено тържество! Беше страхотно за всички присъстващи. Гостите ни утверждават, че това е най-хубавата, най-добре организираната и най-веселата сватба на която са присъствали. А това, че те самите бяха от Русия, Германия и България означава, че Вие сте на много високо международно ниво.
Бихме искали споделим нашия опит и да раскажем как от наша гледна точка развихме и доведохме до такъв успех общия проект «Сватбата на Е и К». 
Запознанство и първи стъпки. След като анализирахме предложенията и стиловете на сватбени агенции в Бургас, Варна и София, останахте Вие и още една агенция, които разглеждахме като възможни организатори на нашето празненство. По време на разговора ни по скайп бяхме впечатлени и от Вашето излъчване и от това колко бързо започнахме да говорим на един и същи език относно формата на тържеството. Ентусиазмът и енергията, която транслирахте беше причината да Ви изберем като агенция. С Ваша помощ успяхме да разбием на етапи и малки стъпчици, това, което ни се струваше почти непосилно. Не знаем колко сватби организирате в сезон, но ние останахме с впечатлението, че бяхме единствени, и че цялото Ви внимание бе насочено изцяло към нас. Беше страхотно, че комуникацията беше безупречна, независимо от разстоянието, което ни делеше. 
Избор на партньори. Поговорката «Кажи ми какви са приятелите ти…» в бизнесът и работата би звучала така: «Кажи ми какви са партньорите ти, за да ти кажа какъв си ти». Екипът, който ни препоръчахте беше от страхотни професионалисти. Всеки един от партньорите ще получи положителна рецензия и писмо с благодарности, но бихме искали да ги опоменем и тук. Благодариме на група „Grass“ за невероятната енергия, която предадоха на сцената, на „Inspiritpictures“ за страхотните кадри, на Max Bukovski за за красивите снимки и умението да предразположи всеки към усмивка, на екипът на «Санта Марина» за вкусната вечеря и страхотния персонал, който стана част от празненството, на «DJ Service» за настроението, което създадоха, на Светла за чувствата и нежността с които проведе сватбения ритуал, на Георги за веселбата и непринудеността, с които води тържеството, на «Мериан» за безупречното изпълнение на ангажиментите си.
Денят на сватбата. Един страхотен ден! Не знаем как сватбеният ден започва при други младоженци, но ние имахме възможност да да се видиме с по-голямата част от гостите, да разпуснем на плажа и да поиграем волейбол. През целият ден ни съпровождаше спокойствие и увереност, защото подготовката ни беше на най-виско ниво, а «от подготовката зависят 90 процента от успеха». Украсата и аранжировката бяха просто прелестни! Яна успя да съчетае всичките ни пожелания за стил и цветове с даденостите на локацията и я превърна в едно уникално приказно местенце. Всичко, беше така, както си го бяхме представяли и обсъждали с Вас, даже в най-дребните детайли. Впечатлени сме от прецизното изпълнение на уговорките и пълния контрол над цялостната организация от Ваша страна. Благодарение на което ние се наслаждавахме през цялото време на нашия прекрасен празник. 
Пожелания за бъдещи младоженци. Скъпи бъдещи, познати и непознати младоженци. Иска ни се да споделим с Вас тайната на нашата приказна сватба. За да получите едно незабравимо празненство, освен да се обичате, са неоходими само три неща:
1. Избирате сватбена агенция «Яна» за организатори на вашата сватба и разказвате на Яна и Марти за какво тържество мечтаете. Колкото повече детайли откриете, толкова по-добре. Ние останахме с впечатлението, че те могат да направят всичко! 
2. Участвате активно в подготовката на тържеството, за да могат всички, които са съпричастни да получат точна представа за това, какво искате и какво очаквате. Да, това е работа, но на нас лично подготовката ни достави удоволствие и ни сплоти още повече като двойка.
3. Каните страхотни гости, които искренно се радват на вашето щастие и са готови да го споделлят с Вас за да може заедно се насладите на този прекрасен ден!!!

В последствие си зададохме въпроса, дали бихме променили нещо, ако имахме такава възможност… С голямо удовлетворение установихме, че бихме оставили абсолютно всичко така, както беше! 
Яна, ти имаш невероятен вкус! Украшенията, декора, и аранжировката, ощо взето всичко, до което ти се докосна беше приказно!
Марти, ти си страхотен организатор! Всичко вървеше по твоят план и точно по твоето разписание!
Вие сте един страхотен екип!

Деси и Миро, Пловдив

Здравейте Яна и Марти,
Вчера получихме сватбения си видео портрет, който ни остави без дъх. Споделяме го с вас, за да ви благодарим още веднъж за невероятния професионализъм, с който подходихте към организацията на нашето сватбено тържество и се надяваме той да ви донесе абсолютно заслуженото удовлетворение от вашата работа. Защото без вашето участие и една частичка от вълшебната организация на нашия празник нямаше да бъде възможна. Благодарим ви, че ни дадохте възможност да бъдем истински и непринудени в този толкова важен за нас ден като ни спестихте тревогата за всяка една организационна подробност и не защото не е важна, а защото по този начин превърнахте нашия ден в това, което е истински важно - един незабравим празник на любовта!
 
Пожелаваме ви да продължавате това, което правите, защото имате сърцето за тази мисия, а това е най-важната съставка за невероятните приказки, които създавате.
 
 
 

Сватба на брега

Екатерина и Кирил, Германия

Искам от мое име и от името на  Кирил и всички очаровани и разплакани  гости да  ти благодаря на теб и екипа ти. Беше най-емоционалното преживаване,а то се получава, когато гостите са доволни и всичко върви гладко.

Плажната церемония беше невероятна, хората ,които я изнесоха добре подбрани( свещеникът и ритуалчика бяха забавни и в никакъв случай досадни) , декорацията беше невероятна.

Специални благодарности на Мартин! Изключително спокоен ,отдаден  на  работата,можехме да разчитаме на него за всичко през цялото време.

Всички сме много доволни от гримьорката и фризьорката.И двете импровизираха бързо и се получи страхотно.

Квартетът (оркестърът :) и танцьорите бяха много добри и вдигнаха настроението.

Декорацията беше много нежна,красива и едновременно свежа,беше точно като за нас.Имаше достатъчно цветя,а моят букет беше перфектен!

Ако отново трябва да повторим сватбата , не бих променила абсолютно нищо!!

Благодаря от сърце ,Яна!!

 
 

Влади и Кадри Шунтурови, Калифорния

Сватбена агенция БургасYana helped us with our wedding in a way in which you would only expect a very close friend to help you. We had very high ambitions (LED-lit balloon chains, sunflowers, hundreds of paper lanterns, luminary candles, 130 guests from over 10 countries, a beach ceremony with sound equipment & electric generators, reception at St. Thomas, beach-bar after party, disco balls, rustic decorations, aerial videos, etc. Yana helped us execute every single detail with calm precision, everything came together better than we even hoped it could. She was on our side when negotiating rental equipment and sub contractors and shielded us from the complexity of it all while paying attention to detail the way only you would yourself. And her decorations/flower arrangements were stunningly beautiful, the sunflower/rustic theme came together better than any inspiration photos we ever looked at. We really cannot recommend her enough, she has become a friend for a lifetime. Vladi & Kadri San Francisco, CA

Злати и Найден, Пловдив

От втората минута на срещата ни с теб, Марти, бяхме убедени, че желаем да поемеш организацията на нашата сватба. Поднесе ни много оригинални идеи и даде всичко от себе си, за да сбъднеш нашата мечта – приказна сватба на брега на морето. Вие, многоуважаеми Яна и Мартин, сте изключителни професионалисти с ново, модерно, ирационално мислене, което безспорно и категорично кореспондира с резултата от вашия труд – меко казано доволни младоженци, каквито сме ние – сем. Павлови. Направихте много за нас, нашият ден протече като по учебник, но най- възхитителното за нас бе спокойствието и комфорта, който ни осигурихте. Нямахме и най-малкото притеснение относно организацията и професионализма на екипа, който се грижеше за нас и гостите 

 

Радост и Иво, София

Здравейте Яна и Марти,

Каним се от няколко дни да ви пишем, но просто не успявам да намеря точните думи, за да изразим огромната си благодарност към вас...

Вие успяхте да превърнете нашия сватбен ден в приказка, в невероятно красив сън! Не се отказахте пред нито една непредвидена ситуация или затруднение. Бяхте изключително позитивни, креативни, отзивчиви, от вас струеше енергия и заряд.. бяхте страхотни!

Направихте този ден незабравим не само за нас, но и за всички наши гости, те бяха просто възхитени от всичко - церемонията, коктейла, трансформацията на бара .. бяха във възторг от цветята и всеки дребен елемент от декорацията. Почти всеки един гост сподели, че не е бил на по-красива и стилна сватба. Всичко това се случи благодарение на вас 

Наистина успяхте да сбъднете една мечта ))

Благодарим ви от сърце!
Радост и Иво

 

Ива и Георги, Германия

Сватбена агенция Бургас

 

Поздрави от Берлин:)! 
Искаме да  благодарим на Яна за всичко, което направи за нас през последните няколко месеца:)! Едва ли нашият ден щеше да е толкова хубав, без твоите съвети и предложения:)! Всичко беше чудесно и точно така, както си го представяхме:).  
Пожелаваме ти да си все така, добра и всеотдайна в работата си,много успехи и най-вече здраве, за да радваш и за в бъдеще други младоженци, като нас:)!

 

 

 

Еми и Иво, София

Агенция за сватби Бургас ЯнаЗдравей Яна,

Бих искала да ти благодаря за положените усилия по нашата сватба и най - вече за цялата красота която създаде за нас.

Всичко изглеждаше така както го исках, но дори по- добре тъй като аз не можех да си го представя как ще изглежда. Оказа се обаче, че беше далеч по - добре от моите представи, за което искренно ти благодарим :-)

А сега към Мартин ... той просто беше перфектен , положи невероятни усилия , така че да не мислим за абсолютно нищо, а да се забавляваме , за което безкрайно много му благодарим. Ако трябваше сами да организираме всичко , не бихме могли да се справим толкова добре във всяка минута от нашето събитие.

Анна Митева, София

Сватба на брега на моретоЗдравейте ,

Бих искала да ви благодаря най искрено на всеки един от вас за сбъдването на мечтаната ни сватба . Всичко беше прекрасно във всяко едно отношение, благодарение на вас. Надявам се за напред да се срещаме отново по различни поводи. Пожелавам ви много здраве и все така да радвате хората.

П.С Съпругът ми каза, органзирала си страхотна сватба, но без вас нямаше да е такава.

Благодарности и от двамата ни и нашите семейства.