Здравейте Марти, Яна,

Искаме да ви благодарим искрено на двамата, че успяхте да усъществите сватбата на мечтите ми и в същото време да не се превърне в кошмара на Илиян :) Преди да започнем планирането всичко ми се струваше невъзможно, но вие успяхте да превърнете сватбата в приказка, стъпка по стъпка. Благодарим ви, че посветихте толкова енергия, усилия и желание за нашата сватба! Получихме безброй комплименти от гостите и семействата ни колко красиво и добре организирано е било всичко. И да цитирам един от гостите англичанин - "You have put English weddings to shame!".  
 
Искам да благодаря на Яна, че успя да прочете мислите ми, въпреки моите трудности да се изразя какво точно искам, и направи всичко толкова красиво и стилно. Хората обикновено плачат на сватбените церемонии, а аз се насълзих като видях украсата в ресторанта :) Всичко беше вълшебно, както съм си го представяла, но не са ми достигали думите да го опиша. 
 
Искам да благодаря на Марти за изключителния професионализъм и търпение с цялата подготовка; за координирането с всички партньори, които не само бяха толкова много, но и ние с Илиян беше абсурдно да се справим. И най-вече искам да ти благодаря, че беше насреща, когато се бях притеснила в деня на сватбата за един потенциален проблем - само това, че ти споделих притеснението ме направи по-спокойна, че всичко ще бъде наред.
Желаем ви много, много успехи занапред - продължавайте да изпълвате мечтите на още много младоженци!
Поздрави,
Стела § Илиян
 
Фотограф: Яна Пенева
Концепция украса: Яна Стоянова
Изработка украса: Ради Вълканова, Марина Воронова и екипът на сватбена агенция YANA
DJ и светлини: Иван Тодоров
Оборудване: Мериан Рентал