Услуги

Услуги

Сватбена агенция ЯНА предлага гъвкави пакети с услуги, съобразени със спецификата на Вашата сватба.

Моля, изпратете ни запитване, за да получите детайлно описание на включените услуги и цената им. 

сватбена агенция бургас

Пакет 1 е подходящ за младоженци, които живеят извън България и желаят  да се заемем с пълната организация на сватбата им. За тях сме подготвили изчерпателен пакет от услуги, който покрива и най-високите изисквания при планирането на сватба от разстояние. Ние разбираме отлично особеността на този вид организация и именно тук вложихме целия си опит и умения, за да предложим стандарти на работа, които наистина улесняват младоженците извън България. Комуникацията по организацията, както и всички изпращани материали от страна на агенцията, могат да бъдат на английски език. 

 

Сватбена агенция Бургас

 

Пакет 2 предлага пълна и прецизна организация на сватбата за двойки от България. Този пакет следва същите стандарти на работа като Пакет 1, но са премахнати услуги, свързани с грижа за гостите от чужбина. 

 

 

 

Сватбена Агенция Яна

 

Пакет 3* е подходящ за двойки, които желаят сами да се заемат с организацята на своята сватба, но имат нужда от професионалист, който да координира всички елементи в големия ден, както и от екип, който да декорира мястото на сватбата. 

 

 

 

Сватбена Агенция Бургас

 

Пакет 4* е предназначен за сватби и и изнесени ритуали в много тесен кръг. 

 

 

 

 

Всички наши пакети могат да бъдат коригирани и съобразени с изискванията на бъдещите младоженци. 

За да получите детайлно описание и цена на пакетите, моля свържете се с нас на martin@yana.bg или yana@yana.bgЩе се радваме да бъдем част от Вашия празник!

*Пакет 3 и Пакет 4 се предлагат за сватби в дните понеделник-петък. 

Можете да разгледате най-новите ни проекти, видео трейлъри от сватби  и отзиви от младоженци в нашата Fb страница: 

 https://www.facebook.com/www.yana.bg/